Palvelut

Palvelumme kattavat niin perinteisen piirustuskopioinnin kuin myös nykyaikaisen CAD-tulostuksen. Saat kuvistasi ja tiedostoistasi korkealaatuiset kopiot nopeasti uusimmilla ja tarkimmilla kopiokoneilla ja tulostimilla.

Värit ovat nykypäivää. Väritulostimillamme lisäät kuviin näyttävyyttä ja laatua. Xeroxin Versant 2100 ja  700i Digital Colour Press  -väritulostimet tulostavat upeita A4- ja A3-väritulosteita. Saat tehtyä nopeasti suuretkin sarjamäärät niin kaksipuoleisina, niitattuina, rei’itettyinä, kuin vihkotaitolla.

Kun kyseessä on suuremmat värikuvat on ratkaisumme Canonin iPF PRO-4000. Sillä saat tulostukset huippulaatuisena 12 värillä ja usealle materiaalille. Värikuvat jopa 100 x 500 cm kokoisina. On toiveenasi sitten värilliset CAD-kuvat, julisteet tai valokaappikuullot, voit luottaa tasaisen tarkkaan jälkeen.

Lisäksi palvelumme kattavat kaikki A4- ja A3-mustavalkokopiointiin liittyvät työt. Kansioinnit, erilaiset sidonnat sekä editoinnit ja mittakaavamuutokset tehdään huolellisesti asiakkaan toivomusten mukaisesti. Jälkikäsittelyt tehdään siististi Duplon DC-615 -koneella.

Väreillä tai ilman, palveluumme voit luottaa. Tarjoamme myös kuvien skannauksen ja vektoroinnin sekä nopean lähettipalvelun.


Rekisteri- ja tietosuojaseloste (GDPR)