Palvelut

Palvelumme kattavat perinteisen piirustuskopioinnin, CAD-tulostuksen ja digipainopalvelut. Uusimmilla ja tarkimmilla kopiokoneilla ja tulostimilla saadaan kuvista ja tiedostoista korkealaatuiset tulosteet.

Väreillä saadaan kuviin näyttävyyttä ja laatua. Ricoh C7210X ja C5210s -digipainokoneet tulostavat upeita painotuotteita. Suuretkin sarjamäärät saadaan tehtyä nopeasti niin kaksipuoleisina, niitattuina, nuutattuina kuin vihkotaitollakin. Myös valkoisella värillä ja kohdekirkasteella. Dublon DC-646 monitoimiviimeistelijä takaa siistin lopputuloksen.

Suurkuvatulosteissa on ratkaisumme Canonin iPF PRO-4000. Sillä saadaan tulosteet huippulaatuisena 12 värillä ja usealle materiaalille. Värikuvat jopa 100 x 500 cm kokoisina. Olkoon toiveena sitten värilliset CAD-kuvat, julisteet tai valokaappikuullot, voidaan luottaa tasaisen tarkkaan jälkeen.

Lisäksi palvelumme kattavat kaikki A4- ja A3-mustavalkokopiointiin liittyvät työt. Kansioinnit, erilaiset sidonnat sekä editoinnit ja mittakaavamuutokset tehdään huolellisesti asiakkaan toivomusten mukaisesti.

Tarjoamme myös kuvien skannauksen ja vektoroinnin sekä nopean lähettipalvelun.


Rekisteri- ja tietosuojaseloste (GDPR)