Tapa toimia

Sokkeli Oy noudattaa toiminnassaan rehellistä liiketapaa sekä ympäristöystävällistä, kestävää palveluiden tuottamista. Haluamme olla esimerkkinä niin kilpailijoillemme, muille yrityksille kuin myös asiakkaillemme. Pyrimme toimimaan inhimillisesti ja perusarvot huomioon ottaen. Meille pääasia on hyvä palvelu, viihtyisä työpaikka ja tyytyväiset asiakkaat.

1. Vihreät arvot

Meille vihreys merkitsee muutakin kuin pirteää väriä nettisivuilla. Se on yleistä asennetta ja tietoisuutta ympäröivästä maailmasta. Ympäristön huomioonottaminen on nykypäivää ja edustaa niitä arvoja joita toivomme muidenkin vaalivan. Meille kierrätys, vähäpäästöiset autot, tiedostavat työntekijät ja uusien laitteiden sekä koneiden ympäristömerkitys ja toimittavan yrityksen arvot eivät ole vain tapa olla muodissa mukana, se on itsestäänselvyys.

2. Laatu ja laadun takuu

Sokkeli antaa työlleen täyden takuun. Jos olemme mielestänne tehneet työn vastoin toiveitanne, työssä on virhe tai se ei muuten vastaa sitä mikä oli ajatus, voitte tuoda tai toimittaa tilauksen takaisin, niin teemme sen uudestaan tai annamme rahat takaisin. Pyrimme aina parhaaseen mahdolliseen laatuun ja siitä saamme usein myös positiivistä palautetta. Jotta näin jatkuisi myös tulevaisuudessa, toivomme Teidän ottavan mahdollisessa virhetilanteessa yhteyttä asian korjaamiseksi ensi tilassa.

3. Luottamuksellisuus

Sokkelilla on vuosien kokemus turvaluokiteltujen ja salaisten asiakirjojen käsittelystä. Olemme olleet mukana lukuisissa korkeampaa suojaustasoa vaativissa, niin julkisissa kuin yksityisissä projekteissa. Usein kyse on yleisestä turvallisuudesta, joissa salassapito on sopimuksin rajattua. Meillä on myös näihin tehtäviin koulutettu henkilökunta ja tarvittava ohjeistus turvaluokiteltujen asiakirjojen kanssa työskentelystä. Jos Teillä on tarvetta asiakirjojen tai piirustusten tulostamiseen jotka vaativat erityistä luottamuksellisuutta tai salassapidettävyyttä, niin ottakaa yhteyttä.


Rekisteri- ja tietosuojaseloste (GDPR)