Historia

Sokkeli Oy:n tarina johtaa juurensa 50-luvulle. Vuonna 1953 Oiva Hytti yhdessä liikekumppaninsa kanssa perusti yrityksen ja aloitti toiminnan Helsingissä, Eerikinkadulla. Aluksi työ keskittyi muihin kiinteistöpalveluihin, mutta pian kysynnän ja tarpeen myötä piirustusten kopioinnista ja jakelusta tuli yhtiön ydintoimintaa.

Eerinkinkadulta Sokkeli muutti jo 1960 viereiselle Kalevankadulle, josta onkin muodostunut eräänlainen ”kotikatu”. Ydinkeskustan sykkeestä on lyhyt matka pääkaupunkiseudun eri puolille.

Nykyisiin Kalevankatu 20:n toimitiloihin muutimme syksyllä 2007. Tilat vastaavat edelleen tarpeisiimme ja pystymme hyvin palvelemaan asiakkaita, jotka haluavat tulla paikan päälle asioimaan.

2000-luvun Sokkeli on kulkenut pitkän matkan. Olemme luoneet vuosien varrella lukemattomia pitkäaikaisia asiakassuhteita ja nähneet läheltä alan kehityksen ja muutoksen. Osana rakentamisen ja suunnittelun projekteja, luotettava palvelu, tarkka työ ja hyvät asiakassuhteet ovat ensiarvoisen tärkeitä onnistuneen työn lopputuloksessa. Jatkossakin vaalimme historiaamme ja pidämme kiinni maineestamme.

Olemme perinteinen perheyhtiö, jonka osakkeet ja hallinto ovat perheen omistuksessa. Emme kuulu mihinkään kopioalan ketjuun tai konserniin. Pystymme tekemään päätöksemme itsenäisesti ja joustamaan asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Tervetuloa asiakkaaksemme!


Rekisteri- ja tietosuojaseloste (GDPR)